BejelentésRUHACÍMKE KÉSZÍTÉS

LÁNC CÍMKEGYÁRTÓ BETÉTI TÁRSASÁG


Cégünk fő profilja  ruhacímkegyártás bevarrható textil alapanyagra.


Társaságunk - a számítógépes tervezést is beleértve - vállalja mindenféle ruhacímke elkészítését tekercsben vagy darabolva igény szerint.

 

A megrendelt ruhacímkék grafikai tervezéséért külön költséget nem számolunk fel.


Gyártási technológiánk lehetővé teszi akár kisebb darabszámú ruhacímke kedvező áron történő nyomtatását is. Ennek oka, hogy nem klisével dolgozunk, így vásárlóinkat klisédíj sem terheli.


Ezen felül a ruhacímkék készítése során minimális darabszámot nem alkalmazunk, kis darabszámú megrendelések teljesítését is készséggel vállaljuk.

 

A megrendelt ruhacímkék sokféle tartalommal készülhetnek. Tartalmazhatják a ruhacímkék az ún. textilkresz (mosási, klórozási, vasalási, szárítási) előírásokat, illetve készülhetnek ruhacímkék akár többnyelvű szöveges kezelési utasításokkal is. Gyakran szerepelnek rajtuk százalékos anyagösszetételek, amely a vásárló célországok száma szerint szintén több nyelven kerülhetnek feltüntetésre.


A méret szerepelhet szám- vagy betűjelzésként is a ruhacímkén, s szintén gyakran többféle található belőlük a célországoknak megfelelően.


Vonalkódos ruhacímkék készítését is vállaljuk, amely a termékazonosítást könnyíti meg a gyártó- és/vagy vevőcégek részére.


Vevőink kérhetik saját nevük, elérhetőségük, céglogójuk szerepeltetését is a ruhacímkén.


Anyagát tekintve a legtöbb általunk készített ruhacímke szatén, kent poliészter, nylon vagy papír alapanyagra készül.


A ruhacímke alapanyagának színe lehet többféle, valamint a ruhacímkékre kerülő karakterek, ábrák színe is variálható. A leggyakoribb a fehér alapanyagra kerülő fekete, illetve a fekete alapanyagra történő fehér nyomás, de vállaljuk a ruhacímkék színes, valamint arany és ezüst színnel történő nyomtatását is.

 

Papír függőcímkék gyártását is vállaljuk többféle színben, belövésre kerülő kartoncímkéket lyukasztott változatban is a kért méretben.


A sokféle információt tartalmazó ruhacímkék vagy félbehajtva kerülnek bevarrásra, vagy mindkét oldalukon szerepel rajtuk szöveg illetve grafika.

 

Partnereink kérésére a ruhacímkék sorszámozását is vállaljuk.

 

A textilcímkék készítése során igyekszünk rendkívül rugalmasan kezelni vevőink igényeit, azoknak maximálisan megfelelni, vásárlónk számára a legmagasabb igényeket kielégítő ruhacímkéket készíteni, s a lehető leggyorsabban kiszolgálni őket.

 

Vállaljuk cégek tetszőleges weboldalára hivatkozó QR-kód bevarrható poliésztercímkére történő nyomtatását is, melynek segítségével weboldaluk azonnal betölthető mobiltelefonnal.

 


 

Letöltés Keresned sem kell! Online játékok CégkeresőKépgaléria

Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!